GRATIS VERZENDING • KORTING TOT 80%

Over BollyWolly

Op BollyWolly profiteer het gehele jaar door van minimaal 40% korting op luxe merkkleding!

Iedere dag, nieuw aanbod!

BollyWolly bevindt zich vlak bij de mode stad Antwerpen, waar alle top designers gevestigd zijn. Hiermee is de voorkeur voor luxe merkkleding geboren. De mooiste en meest luxueuze merken zijn hier te vinden. Helaas zijn deze prachtige kledingstukken vaak onbetaalbaar. Op BollyWolly vind je luxe merkkleding tegen betaalbare prijzen en kun je heerlijk relaxt vanuit huis shoppen.

Wij bieden luxe merkkleding aan met minimaal 40% korting van de orginele verkoopprijs. Dit kan oplopen tot 70% a 80% gedurende het seizoen.

Iedere dag, ook in het weekend, zijn er nieuwe kledingsstukken te vinden op BollyWolly. Dit zijn meestal de laatste stuks die maar in een maat verkrijgbaar zijn.

De collectie bestaat uit gerenormeerde merken zoals Elisabetta Franchi, Patrizia Pepe, Atos Lombardini, Hugo Boss, Josh V en Hale Bob, maar er is ook ruimte voor jonge nieuwe ontwerpers zoals Magali Pascal en IRO. De kwalitatief hoogstaande, creatieve designs geven een vernieuwende touch.

Alle kleding op BollyWolly wordt gratis verzonden binnen Nederland en Belgie. Natuurlijk heb je 14 dagen bedenktijd en mag je binnen die periode een kledingstuk retour sturen. Klik hier voor meer informatie over retouren.

Graag houden we je op de hoogte van nieuw binnengekomen kledingsstukken en acties. Je kunt ons volgen op Pinterest, Instagram en Facebook of inschrijven voor onze nieuwsbrief onderaan de pagina.

Heb je een vraag of opmerking? Aarzel dan niet om je suggesties naar info@bollywolly.be te sturen.

We wensen je veel shop plezier!

Team BollyWolly